Muziek, eten, drinken en meer!

De Maenstand is omgetoverd tot een gezellig plein met een heleboel dingen te doen! Scouting Christiaan de Wet zorgt weer voor ouderwetse gezelligheid. Wat vroeger de Blokrock was vindt nu op de Maenstand plaats! Zoals altijd kunt u weer schieten in de schiettent, er is weer gedacht aan de kinderen d.m.v. kindervermaak en kunt u lekker eten en drinken bij een van de tenten.

Meer informatie www.blokrock.nl

13:00 – 16:00

Applejuice and Beer

Pop/Rock-coverband Applejuice & Beer bestaat uit zes muzikanten die Engels- en Nederlandstalige pop/rockmuziek op een energieke en overtuigende manier weten te coveren. De nummers zijn goede mix van echte klassiekers en nummers van nu. Gewoon feelgood muziek dus! Applejuice & Beer staat garant voor een energiek en swingend optreden. Met repetoire als Muse, Kensington, Coldplay, The Beatles, Gavin de Graw, Kings of Leon, Pink, Alanis Morissette, Fleetwood Mac, Anouk enz. komt echt iedereen aan zijn trekken.

16:00 – 16:30

Trekking loterij

16:30 – 19:00

Southend 68

Liefhebbers van stevige gitaarrock, maar ook van swingende pop komen bij Southend 68 absoluut aan hun trekken. Southend 68 bestaat ruim zes jaar in de huidige bezetting en speelt uiteenlopende covers van Lenny Kravitz, the Black Crowes, Pearl Jam tot Anouk, Pink en K’s Choice. Met een zanger en zangeres in de gelederen komen diverse stijlen aan bod: van melodieus tot ronduit heftig. Eén ding staat voorop: het moet knallen! De band staat garant voor een middag feesten.

Tussendoor zal DJ Kevin muziek draaien.