Levend tafelvoetbal

Tijd: 14:00-16:00
Locatie: Kerkweg

Nieuw dit jaar, in plaats van het ringsteken is het levend tafelvoetbal voor de leeftijden 10 tot 16 jaar en 16+. Er staan 2 grote levend tafelvoetbalvelden van 11 bij 7 m op de Kerkweg.

Wil je je als team opgeven? Dat kan! Je kunt je opgeven via het formulier op onze site. of tijdens Koningsdag vóór 13:00 uur bij één van de vrijwilligers van S.N.F.O. te herkennen aan kleding met de opdruk Stichting Nationale Feesten Ouderkerk. Teams moeten uit 6 personen bestaan en moeten in de leeftijdscategorie 10 tot 16 of de leeftijdscategorie 16+. Zonder teams is er weinig aan natuurlijk, dus geef je op met je vriendengroep! Kom je trouwens niet aan de 6 personen? Dan zorgen wij als organisatie dat er teams samengesteld kunnen worden.

Voor iedere deelnemer is er een mooie medaille en voor de winnende groep per Leeftijdscategorie is er een mooie beker!

Spelregels

-De wedstrijden voor de leeftijdscategorie 10-16 jaar duren 10 minuten.
-De wedstrijden voor de leeftijdscategorie 16+ duren 15 minuten.
-De bal aanraken met je handen is verboden.
-Het is alleen toegestaan naar links en rechts te bewegen.
-Als je wilt wisselen geef je dit aan bij de Scheidsrechter*.
-Bij gelijkspel speel je door tot de winnende goal.
*Gezien de beperkte speeltijd willen we jullie vragen zo min mogelijk tijdens een wedstrijd van spelers te wisselen.