Blokrock

Plantsoen de Maenstand is ook dit jaar weer omgetoverd tot een gezellig plein waar een heleboel leuke dingen te doen zijn. De vrijwilligers van de jongerenspeltakken van Scouting Christiaan de Wet zorgen weer voor ouderwetse gezelligheid. De activiteiten van Blokrock die vroeger georganiseerd werden in de Dekkerstraat vindt u nu terug op de Maenstand!

Ook is er weer gedacht aan de kinderen d.m.v. kindervermaak en kunt u lekker eten en drinken bij een van de tenten.

De opbrengst van de inkomsten van Blokrock komt geheel ter goede voor de (zomer)kampen van de jongerenspeltakken van Scouting Christiaan de Wet.

15:00 – 18:00

Van 15:00 tot 18:00 uur zullen we vermaakt worden door de Rock Coverband Smokey Attic!
Smokey Attic is een Rock Coverband uit Ouderkerk aan den IJssel en speelt Rock Covers van onder andere AC/DC, Queen, Bryan Adams, Status Quo, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd en nog veel meer!
Hun motto: Samen maken we er een feestje van…Altijd en overal !

Trekking loterij

Meer informatie over het programma en optredens volgt binnenkort!
Kijk voor meer informatie op www.blokrock.nl of Facebook.com/blokrock.ouderkerk